Over mij 

 

Hola todos

Wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website.

Mijn passie is mensen gezond maken, gezond houden en mooi maken.

Vanaf mijn jonge jaren ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam, beweging en gezondheid en schoonheid.

Tijdens mijn middelbare school  periode ben ik begonnen met werken op een sportschool aan de overkant bij ons in de straat. Ik gaf daar aerobic, steps en callanetics lessen en volgde een opleiding tot aerobics ,steps en yoga lerares. Tijdens deze opleiding leerde ik al heel veel over anatomie en bewegingsleer.  Ook volgde ik in die tijd de cursus  voedingleer .

Mijn interesse in het menselijk lichaam groeide en ben daarom de opleidingen Voetreflexologie en massagologie gaan volgen. Waar ik uitgebreid de anatomie, fysiologie en de pathologie van de mens leerde, en zowel kennis maakte met de reguliere geneeskunde als de alternatieve geneeskunde.  Tijdens deze opleidingen maakte ik ook kennis met de Oosterse geneeskunde. Voor mij sluit het een het ander niet uit. Ieder lichaam reageert anders en het is een puzzel om dat in balans te krijgen.  

Omdat ik mijn kennis over voeten wilde uitbreiden ben ik de opleiding Medisch Pedicure gaan volgen waar ik alles leerde over voetverzorging, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken ( o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Ik leerde erook specialisatie technieken zoals orthesiologie het behandelen van ingegroeide nagels en het verwijderen van likdoorns.

Tevens ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste.

Ik gebruik vooral producten die zo natuurlijk mogelijk zijn omdat dit aansluit op mijn visie over gezondheid.

Ik heb de afgelopen jaren veel cursussen, workshops en bijscholingen gevolgd zoals onder andere:

Yin Yoga docente

Detox coach (Orthomoleculair) Sappen en ontgiften

Diverse massage technieken

Hotstone massage

Visagie

Gellak

Specialisatie waxen

Threading

Op dit moment ben ik me verder aan het verdiepen in Oosterse geneeskunde en dan met namen yoga, voeding en acupunctuur .

Mijn hobby's zijn mijn paardjes, wandelen met de hondjes en yoga.

 

Ik hoop U snel te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

 

Patricia