Over mij 

 

Hola todos

Wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn website.

Mijn passie is mensen gezond maken, gezond houden en mooi maken.

Vanaf mijn jonge jaren ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam, beweging en gezondheid en schoonheid.

Tijdens mijn middelbare school periode ben ik begonnen met werken op een sportschool. Dat maakt dat mijn carriere bijna 30 jaar geleden begon. Ik gaf daar aerobic, steps en callanetics lessen en volgde een opleiding tot aerobics ,steps en yoga lerares. Tijdens deze opleiding leerde ik al heel veel over anatomie en bewegingsleer.  Ook volgde ik in die tijd de cursus voedingleer .

Mijn interesse in het menselijk lichaam groeide en ben daarom de opleidingen Voetreflexologie en Massagologie gaan volgen. Waar ik uitgebreid de anatomie, fysiologie en de pathologie van de mens leerde(medische basiskennis), en zowel kennis maakte met de reguliere geneeskunde als de alternatieve geneeskunde.  Tijdens deze opleidingen maakte ik ook kennis met de Oosterse geneeskunde. Voor mij sluit het een het ander niet uit. Ieder lichaam reageert anders en het is een puzzel om dat in balans te krijgen.  

Omdat ik mijn kennis over voeten wilde uitbreiden ben ik de opleiding Medisch Pedicure (overheidsgediplomeerd) gaan volgen waar ik alles leerde over voetverzorging, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken ( o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Ik leerde erook specialisatie technieken zoals orthesiologie het behandelen van ingegroeide nagels en het verwijderen van likdoorns.

Tevens ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste(overheidsgediplomeerd) en visagiste. De laatste jaren ben ik mij aan het verdiepen in het herkennen en behandelen van huidproblemen en anti-aging. En op dit moment ben ik bezig met een master Huidproblemen.

Ik gebruik vooral producten die zo natuurlijk mogelijk zijn omdat dit aansluit op mijn visie over gezondheid.

De opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb:

*Medisch pedicure/ paramedisch chiropodist   (overheidsgediplomeerd)

*Schoonheidsspecialiste. (Overheidsgediplomeerd)

*Voetreflexologe (Overheidsgediplomeerd) HBO

*Massagologe/Massagetherapeute

*Anatomie, pathologie en fysiologie

*Master medische huidproblemen

*Master werkstoffen in cosmetica

*Electrocoagulatie

*Visagie

*Threading

*Gellak

*Wax specialisatie

*Voedingsleer

*Aerobics en stepinstructor

*Yoga docente

*Detox coach

*Hotstone massage

 

 

 

 

 

Ik hoop U snel te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

 

Patricia