Ontharing

Ik gebruik speciale hars voor de gevoelige huid op basis van Argan oil welke de huid natuurlijk hydrateerd en zijdezacht maakt. 

Na het harsen gebruik ik een heerlijke verkoelende en verzachtende creme op basis van Aloe Vera.

Het is mogelijk om de oksels, armen, onderbenen, bovenbenen, bikinilijn (enkel vrouwen) en het gelaat te laten harsen.

 

Tips voor het harsen:

* Ongeveer een week ( niet later) op voorhand het te harsen

   gebied schrubben. Hierdoor groeien de haren harder. 

* Neem een douche voordat U komt om te harsen.

* Gebruik geen body lotion voordat U komt om te harsen.

* Trek oude kleren aan. Het kan zijn dat er een beetje hars op

   Uw kleding komt. 

 

Prijzen harsen:            Zie prijslijst         

 

Threading:

 

Threading is een vorm van natuurlijk ontharen, met twee gedraaide draadjes. Deze ontharingsmethode wordt vooral gebruikt om de wenkbrauwen nauwkeurig en mooi in model te brengen. Daarnaast wordt het ook gebruikt om overige beharing in het gelaat te verwijderen. Het is snel en langdurig effectief.

Hoe werkt threading?

De werkwijze van threading is eigenlijk vrij eenvoudig: twee draden worden in elkaar gedraaid en klemmen meerdere haartjes tegelijk vast. Door de vingers te bewegen ontstaat er een rol beweging, waardoor de haartjes uit de haarzakjes worden getrokken.

 

Threadingbehandeling heeft veel voordelen:

Threading geeft langdurig resultaat: tot 6 weken! Dit komt doordat de haartjes niet worden afgebroken,   zoals bij scheren of ontharingscremes. De wortel wordt uit het zakje getrokken, waardoor er weer opnieuw een haartje zal moeten ontstaan vanuit een nieuwe wortel. Dit proces heeft tijd nodig. Threading verwijdert dus de haartjes zonder dat het de haargroei versnelt of dat het de structuur hiervan dikker maakt.

Wanneer je regelmatig gebruik maakt van een threadingbehandeling, zorgt dat ervoor dat de haarzakjes op den duur beschadigd raken. Dit leidt tot een permanent resultaat.

Threading is erg hygiënisch: voor elke behandeling worden nieuwe antibacteriële draden gebruikt, die na gebruik worden weggegooid. De draden zijn bovendien 100% natuurlijk.

Met threading heb je beter grip op de kleinste haartjes. Hierdoor kan veel nauwkeuriger worden gewerkt en krijgen de wenkbrauwen een betere vorm. Zo heb je altijd de wenkbrauwen die precies bij jouw gezicht passen.

Omdat er bij threading geen gebruik wordt gemaakt van dure ingrediënten, is het een goedkope manier van ontharen.

 

Prijzen threading:     zie prijslijst